Ontmoet Rutger & Thomas!

Rutger en Thomas zijn in het najaar van 2023 te ontmoeten op diverse plekken in Nederland én België! Er zijn signeersessies, meet & greets en een Live Q&A.

Tijdens de signeersessies kun jij De Magische Halsband, De Tijdmachine en Het Pretpark laten voorzien van een echte handtekening. Bij een meet & greet kun je op de foto. Tijdens een Live Q&A kun jij jouw brandende vraag stellen.

Tina Festival - 16 en 17 september

Rutger en Thomas zijn met een eigen stand aanwezig op het Tina Festival. Hier kun je de boeken en Paco de Knuffel kopen. Om 10:30u en 12:30u zijn Rutger en Thomas aanwezig in de stand om boeken te signeren. Bekijk het programma van Tina Festival om de Live Q&A bij te wonen.

Libris/Donner Rotterdam

Signeersessie op zondag 8 oktober om 14:00u. Zonder inschrijving, kom op tijd! Lees de huisregels via onderstaande knop.

Paagman - The Mall of the Netherlands

Signeersessie op zaterdag 14 oktober om 11:00u. Inschrijving verplicht via de website van Paagman. Voor deze signeersessie zijn geen plaatsen meer beschikbaar.

Winkelcentrum De Vier Meren - Hoofddorp

Meet & Greet op zaterdag 21 oktober van 11:00 tot 12:00 in Winkelcentrum De Vier Meren.

Let op: dit is géén signeersessie. Het is alleen mogelijk om op de foto te gaan.

België - Waasland Shopping

Signeersessie op woensdag 15 november om 14:00u bij Standaard Boekhandel in Sint-Niklaas Waasland Shopping. Voor deze signeersessie zijn geen plaatsen meer beschikbaar.

Bruna - Eindhoven

Signeersessie op woensdag 22 november om 14:30. Inschrijving verplicht via de winkel zelf. Voor deze signeersessie zijn geen plaatsen meer beschikbaar.

Bruna - Heerhugowaard

Signeersessie op zaterdag 16 december om 11:00. Voor deze signeersessie zijn geen plaatsen meer beschikbaar.