Tijd voor een nieuw avontuur!

Rutger, Thomas en Paco de hond worden opnieuw dwarsgezeten door de kwaadaardige Professnor. Nog altijd vol kattenkwaad stuurt hij de drie met zijn tijdmachine ver weg naar het verleden. In een razende, elektrische storm worden ze getransporteerd naar de tijd van de Egyptenaren, de dinosaurussen, de Vikingen en nog veel meer. En daar worden ze niet altijd even vriendelijk ontvangen…

Maar uit onverwachte hoek krijgen ze een helpende hand. Zal het ze lukken om weer terug te keren naar het heden en de Professnor voor eens en voor altijd een lesje te leren? Eén ding is zeker: de tijd vliegt bij het lezen van dit boek!

Een vrolijk, hartverwarmend en kleurrijk verhaal vol humor, strippagina’s en een vleugje spanning. Een must-read voor kinderen die nu ook eindelijk kunnen lezen over hun favoriete YouTube-helden!

Nu bestellen

Bekijk de trailer

Met prachtige illustraties van Sabine van der Stadt

Over de tijdmachine

Waar is het boek te koop?

‘De Tijdmachine’ ligt vanaf 13 september 2022 in vrijwel alle boekhandels in Nederland en België. Reserveren is vanaf nu mogelijk. Dit kan bij jouw plaatselijke boekhandel, of online bij bijvoorbeeld Bol.com, Bruna en Standaard Boekhandel

Hoe dik is het boek?

‘De Tijdmachine’ heeft een stevige, harde kaft en telt meer dan 170 kleurrijke pagina’s. Het boek bevat meer dan 100 prachtige, handgemaakte illustraties van Sabine van der Stadt!

Voor wie is het boek geschikt?

‘De Tijdmachine’ is een spannend én grappig boek dat geschikt is om zelf te lezen vanaf 8 jaar. Voorlezen kan vanaf 6 jaar.

Moet ik De Magische Halsband gelezen hebben?

De Tijdmachine is los te lezen van De Magische Halsband. Maar het is wel het leukste om te beginnen met deel 1!

Het langverwachte vervolg

Het eerste deel ‘De Magische Halsband’ is met meer dan 80.000 verkochte exemplaren één van de populairste nieuwe kinderboeken. Ook werd het boek met de Kinderjury Prijs voor Beste Kinderboek van het jaar.

Over De Magische Halsband

Rutger, Thomas en Paco de hond krijgen een pakket opgestuurd met cadeautjes voor Paco. Maar vanaf dat moment gebeuren er hele vreemde dingen. Van wie komt dat pakket eigenlijk? En waarom gedraagt Paco zich zo raar? Als Paco dan ook nog verdwijnt, komen Rutger en Thomas in actie om het mysterie op te lossen en natuurlijk hun hond te redden.

Bestel De Magische Halsband

Over Rutger, Thomas & Paco

YouTubers Rutger Vink (Furtjuh), Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas), en hun hond Paco vormen met z’n drieën een liefdevol gezin. Op hun kanalen maken ze al jarenlang familievriendelijke content met leuke en originele challenges. Samen hebben ze meer dan anderhalf miljoen volgers! Ook maken ze diverse maatschappelijke onderwerpen bespreekbaar. Zo vinden ze het belangrijk dat iedereen zichzelf mag zijn.